×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/07/09 - 13:43
  • بازدید : 905
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد

كارگاه آشناي با سامانه دوازده گانه نوپا برگزار شد

دکتر زرقی: سرمایه گذاری درحوزه آموزش و پژوهش ضروری است

دکتر زرقی: سرمایه گذاری درحوزه آموزش و پژوهش ضروری است 

  کارگاه آشنایی با سامانه ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) با حضور دکتر کبیری مدیر منابع علمی وزارت بهداشت، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، جمعی از معاونین پژوهشی، اساتید و پژوهشگران، هشتم مهرماه در سالن ابن سینای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای دو گروه اعضای هیئت علمی پایه و بالینی دانشگاه برگزار شد.

در افتتاحیه این کارگاه دکتر زرقی تشکیل این جلسه را آشنایی با سامانه های نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) بیان کردند. و ضرورت ایجاد این نظام را اطلاع از وضعیت علمی، وضعیت فرد، مقالات، پایان نامه ها و کتب منتشرشده ذکر کردند و خطاب به حاضرین در این کارگاه اظهار داشت: معاونین پژوهشی مراکز رسالت دارند تمامی دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و اطلاعات کارگاه امروز را به سطح انتشار دهند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت حوزه آموزش و پژوهش، سرمایه گذاری در این بخش را ضروری ذکر کرد.

دکتر زرقی در ادامه ضمن اشاره به اختصاص امتیاز بازآموزی برخی کارگاههای آنلاین، از ضبط و بارگذاری برخط کارگاههای آموزشی در سامانه پژوهشی دانشگاه خبر داد و گفت: از این پس پژوهشگران می توانند ضمن تولید محتوا کارگاههای آموزشی خود را در سامانه این معاونت قرارو در اختیار سایر پژوهشگران نیز قرار دهند.

سپس دکتر کبیری مدرس این کارگاه به معرفی سامانهای دوازه گانه نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) اشاره کرد. سامانه های نظام نوپا که برخی کارکرد صرفا پژوهشی و برخی آموزشی و درمانی دارد در اسفند سال 96 راه اندازی شد این سامانه ها شامل: مشابهت یاب مقالات، علم سنجی هیات علمی، علم سنجی دانشگاهها، مجلات علمی پژوهشی علوم پزشکی، مدیریت انتشارات و کتب، مجلات نامعتبر و جعلی، منبع یاب، اخبارپژوهش های سلامت کشورو پایان نامه های پزشکی و همچنین بانک اطلاعات مقالات پزشکی و بانک اطلاعات طرح هاای تحقیقاتی در آدرس www. Research.ac.irقابل مشاهده و در دسترس قرار دارد.

مدیر منابع علمی وزارت بهداشت در ادامه اهم اهداف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از طراحی و پیاده سازی این سامانه را؛ بهره برداری اثربخش، مبتنی بر اخلاق و کارآمد در نظام سلامت کشور، توسعه کمی و کیفی پژوهش های نظام سلامت، صرفه جویی و مدیریت هزینه ها در پژوهش های نظام سلامت، افزایش مشاهده پذیری و دسترسی پژوهشگران به منابع اطلاعاتی و نتایج پژوهش ها وهمچنین پایش رصد توزیع و ترویج دانش تولید شده از پژوهش های پزشکی ذکر کرد. سپس به طور کامل تمامی 12 سامانه این نظام به صورت برخط جهت شرکت کنندگان این کارگاه معرفی گردید. در پایان این کارگاه دکتر زرقی از دکتر کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت و مدرس این کارگاه تقدیر کردند

  • گروه خبری : Elmi,omomi
  • کد خبر : 68645
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست